Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο στην Ελλάδα! Νέες φωτογραφίες

Εννέα χρόνια παντρεμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης ενώθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στο Fraklin Square της Νέας Υόρκης και από τότε βιώνουν την απόλυτη ευτυχία. Ο γάμος τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό των τριών παιδιών τους που ήρθαν στη ζωή και τους γέμισαν χαμόγελα χαράς. Τα δίδυμα αγόρια – Νίκος και Δημήτρης – και η κόρη τους – Αναστασία Καλομοίρα – είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ωστόσο, το αγαπημένο ζευγάρι άφησε τα παιδιά για λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη, και ταξίδεψε στην Ελλάδα. Η Καλομοίρα επέστρεψε στην πατρίδα της, με σκοπό να εμφανιστεί στα φετινά Madwalk, σε ένα άκρως εντυπωσιακό act. (Δες εδώ όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE λίγο μετά την εμφάνισή της)

Εκτός από πρόβες όμως, η Καλομοίρα κανόνισε να δει και τα αγαπημένα της πρόσωπα που μένουν μόνιμα στην Ελλάδα. Μια από τις βραδινές εξόδους της ήταν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος. Μπορεί να ήταν με τους φίλους της, ωστόσο η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν είχε μάτια παρά για τον άντρα της ζωής της. Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και απόλαυσαν τα ερωτικά τραγούδια των δύο καλλιτεχνών. Ο σύζυγος της τραγουδίστριας κρατούσε συνεχώς τη γυναίκα του από τη μέση, αποδεικνύοντας ότι παραμένει full in love μαζί της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Οι δυο τους δεν δίστασαν στο τέλος της βραδιάς να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Read More

And More