Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Τα παιδιά είναι η μεγάλη τους αδυναμία! [pics,vid]

Τα τρία αγγελούδια τους είναι η μεγάλη τους αδυναμία και όχι άδικα. Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης, μετά το διάστημα που μετακόμισαν στην Ελλάδα λόγω του Rising Star, επέστρεψαν με τα δίδυμα αγόρια τους και την μπέμπα στην Αμερική και ζουν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Όλοι μαζί βέβαια, αναμένεται να έρθουν για διακοπές και πάλι στην Ελλάδα.

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποφάσισε να βαφτίσει φέτος την μικρή Αναστασία – Καλομοίρα στην Ελλάδα με κουμπάρους την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Δημήτρη Γιαννέτο και ανυπομονούν για το baby bloom. Ως τότε, όμως, η Καλομοίρα δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, αγαπημένες στιγμές από την καθημερινότητά της. Ανάμεσά σε αυτές, είναι όλες οι μαγειρικές της προσπάθειες και οι σπεσιαλιτέ που ετοιμάζει για τα παιδιά και τον Γιώργο, αλλά και οι βόλτες και τα παιχνίδια με την μπέμπα.

Μέσα στις χαλαρές στιγμές, όμως υπάρχουν και οι υποχρεώσεις της μαμάς Καλομοίρας, που αυτές τις μέρες είχε την επίσκεψη με τα παιδιά στον γιατρό και για να διασκεδάσει τα αγόρια τραβούσε αστεία video στο Instagram story. Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, άλλωστε, ο γιος της η καλομοίρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει τα παιδιά να νιώθουν σαν παιχνίδι την επίσκεψη στον γιατρό και να μην φοβούνται τίποτα πια.

Δες video:

Read More

And More