Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Το ταξίδι – αστραπή του ζευγαριού στην Ελλάδα – Αυτός είναι ο λόγος

Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης μένουν μόνιμα στις ΗΠΑ μαζί με την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Μπορεί η βάση τους να είναι στην Ουάσιγκτον, ωστόσο το ερωτευμένο ζευγάρι τρέφει τεράστια αγάπη στην Ελλάδα και δεν είναι λίγες οι φορές που την επισκέπτεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Μαρίας Παπαϊωάννου στο περιοδικό OK! η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης έφτασαν στην Ελλάδα το πρωί της Πέμπτης 17 Μαρτίου, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ, η 37χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε με την Αμάντα Γεωργιάδη, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision για να πραγματοποιήσουν ένα γύρισμα στο πλαίσιο των εκπομπών που θα παρουσιάσει η 25χρονη στην ΕΡΤ αφιερωμένη στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! απαθανάτισε την Καλομοίρα μαζί με τον σύζυγό της έξω από γνωστό ξενοδοχείο στο οποίο διέμειναν, ενώ το ίδιο βράδυ επέλεξαν να διασκεδάσουν στο Teatro Athens, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα. Το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την παρέα του!

 

Φωτογραφίες: NDP Photo/Νίκος Ζώτος/Νίκος Δρούκας

Read More

And More