Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Βάφτισαν την κόρη τους! [pics]

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της Καλομοίρας έγινε πραγματικότητα, μιας και χθες πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της μικρής κόρης της, Αναστασίας- Καλομοίρας! Η τελετή που είχε προγραμματιστεί ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο και για την οποία ανυπομονούσε η γλυκιά Καλομοίρα έγινε το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία φίλων και συγγενών και η μανούλα δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη στο πλευρό του συζύγου της και ευτυχισμένου μπαμπά, Γιώργου Μπούσαλη! Φυσικά, τα βλέμματα των καλεσμένων “έκλεψε” και η εντυπωσιακή εμφάνισή της!

Με τη νονά Μαριέττα Χρουσαλά να διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και φορώντας μία εκθαμβωτική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, αλλά και το νονό Δημήτρη Γιαννέτο να είναι υπερήφανος ως νέος πνευματικός πατέρας της mini Καλομοίρας, η βάφτιση δεν είχε… απρόοπτα, αλλά όλα εξελίχθηκαν όπως ήταν προγραμματισμένα! Η μικρή Αναστασία- Καλομοίρα τράβηξε τα βλέμματα με την ομοιότητα που έχει με τη μαμά της, αλλά και τα μεγαλύτερα αδέρφια της μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων με την αγάπη και τη φροντίδα που έδειχναν στη μικρή της οικογένειας.

Μάλιστα, η χαρούμενη μαμά ενθουσίασε τους καλεσμένους της, αφού στην πανέμορφη δεξίωση με θέμα τις ροζ πεταλούδες που διοργάνωσε στο Island για να γιορτάσουν τη βάφτιση της μικρής της, τους επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη που για καιρό τους υποσχόταν! Η Καλομοίρα, λοιπόν, έγραψε ένα τραγούδι στη μονάκριβη κορούλα της με τίτλο “Mommy loves you”, το οποίο και ερμήνευσε μπροστά στους εκλεκτούς προσκεκλημένους της και το χαρακτήρισε ως “ένα γράμμα που έγινε τραγούδι” που αφιερώνει και στα τρία παιδιά της, ενώ δεν αποκλείεται να το ηχογραφήσει αποκλειστικά για εκείνα!

Να ζήσει, να ναι γερή, καλότυχη, ευτυχισμένη και γλυκιά σαν τη μαμά της #anastasia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Georgantas (@themisgeorgantas) στις

Λίγες ημέρες πριν τη βάφτιση, η Καλομοίρα, παρέα με το make-up artist και hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο παραχώρησαν από κοινού μια συνέντευξη που αποτέλεσε και την πρώτη επίσημη φωτογράφιση της μικρής Αναστασίας- Καλομοίρας, όπου μίλησαν για τα χρόνια φιλίας που τους συνδέουν μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία, ενώ ο Δημήτρης ήταν σχεδόν “σκαστός” στην Ελλάδα για τις ανάγκες της βάφτισης και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αμερική και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στο πλευρό της Britney Spears!

Δες φωτογραφίες με τους καλεσμένους και την ευτυχισμένη Καλομοίρα

H Αποστολία Ζώη

Η μητέρα της Μαριέττας Χρουσαλά, Αγλαΐα

Η Δέσποινα Βανδή η οποία συνοδευόταν από την κόρη της Μελίνα και τον Θέμη Γεωργαντά.

Στα βαφτίσια της πιο γλυκιάς Αναστασίας με απαστράπτουσα @desp1navandi #anastasia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Georgantas (@themisgeorgantas) στις

Κράτα το

Read More

And More