Καλομοίρα-Γιώργος: Οι προετοιμασίες του γάμου!

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το γάμο της Καλομοίρας και η λαμπερή τραγουδίστρια περιμένει με αγωνία την 26η Σεπτεμβρίου για να ντυθεί νυφούλα.

Η γλυκιά Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπουσάλης θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου, στο Λόνγκ Άιλαντ, την εκκλησία στην οποία είχε βαπτιστεί η νεαρή τραγουδίστρια. Mετά το μυστήριο θα ακολουθήσει λαμπερή δεξίωση στο “Sand Castle”. Ο κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο φίλος τους, Γιώργος Ιανός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hello, η Καλομοίρα, αν και έχει επισκεφτεί όλους τους Έλληνες σχεδιαστές μόδας δεν έχει καταλήξει ακόμα για το τι νυφικό θα φορέσει. Η μέλουσα νυφούλα φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το σχέδιο και το χρώμα του νυφικού της και περιμένει σίγουρα τη συμβουλή του στυλίστα της, Κωστή Ζήση.

Αυτήν την περίοδο πάντως το ζευγάρι βρίσκεται στην Αθήνα και χαίρεται τον έρωτα του, αφού το χωρίζουν μόλις τρεις μήνες από το ευτυχές γεγονός. Πριν λίγες μέρες, οι δυο τους είχαν βγει βόλτα σε εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου έκατσαν να φάνε και έριξαν και μια ματιά στις βιτρίνες.

Η Καλομοίρα και ο αγαπημένος της Γιώργος κάνουν βόλτα σε εμπορικό κέντρο!

Read More

And More