Καλομοίρα: Γιόρτασε το Thanksgiving με την οικογένειά της! Video

Την περασμένη Πέμπτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες γιόρτασαν παραδοσιακά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Το λεγόμενο Thanksgiving γιορτάζεται κάθε χρόνο την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου και σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου που κρατάει ως την Πρωτοχρονιά. Ο εορτασμός γίνεται για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη κάθε οικογένειας προς το Δημιουργό για τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν με το τέλος της σοδειάς.
Φυσικά, η Καλομοίρα δεν γινόταν να μην γιορτάσει και εκείνη το Thanksgiving μαζί με την οικογένειά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Ουάσινγκτον μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία πανέμορφα παιδιά τους. Έτσι, την ημέρα των Ευχαριστιών μαζεύτηκαν οικογενειακώς στην πεθερά της και έφαγαν υπέροχα γεύματα που μαγείρεψε τόσο εκείνη, όσο και η μητέρα του συζύγου της!
Άλλωστε η αγάπη της Καλομοίρας για το φαγητό και τη μαγειρική είναι γνωστή, αφού σχεδόν καθημερινά μας δείχνει τις φανταστικές συνταγές της στα social media. Η ίδια δεν παρέλειψε να μας δείξει μέσα από τα Instagram Stories της και το υπέροχο τραπέζι που ετοίμασαν με νόστιμα φαγητά, αλλά και την αγαπημένη της θεία, η οποία ταξίδεψε από την Ελλάδα ώστε να τους δει!

Δες το βίντεο:

Read More

And More