Καλομοίρα: Η πρωινή βόλτα με τα παιδιά της στην Αμερική εν μέσω καραντίνας! [pics]

Η συμβουλή των Υπουργείων Υγείας ανά τον κόσμο, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σε όλο σχεδόν τον κόσμο, είναι να… μένουμε σπίτι. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, αλλά και οι θάνατοι παγκοσμίως αυξάνονται καθημερινά, με την κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο φαίνεται δυσοίωνη. Οπότε ο αυτοπεριορισμός είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε, τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τον περίγυρο μας.

Η Καλομοίρα, λοιπόν, με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, και τα τρία παιδιά τους βρίσκονται σε οικειοθελή καραντίνα εδώ και αρκετό καιρό, ενώ, έχοντας λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία τους από τον φονικό ιό που μαστίζει την υφήλιο, παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους στην Αμερική. Βγαίνουν έξω μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις,  ενώ μέσα από τα social media, η γλυκιά τραγουδίστρια δεν σταματά να μοιράζεται με του διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, η ευτυχισμένη μανούλα πήρε τα παιδιά της και βγήκαν για περίπατο κοντά στο σπίτι τους, προκειμένου να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα και τα πιτσιρίκια να παίξουν με την ψυχή τους στη φύση. Στο προφίλ της στο Instagram, μάλιστα, η Καλομοίρα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από αυτή την σύντομη έξοδό τους, για την οποία χάρηκε όλοι πάρα πολύ, μιας και είχαν καιρό να… ξεπορτίσουν.

“Εχθές πήγαμε για περπάτημα και τα παιδιά κάνανε πρόβα με τα ποδήλατα τους. * Έβαλα τα μακριά μου μαλλιά να βγω έξω! #quarantinelife” , έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Read More

And More