Καλομοίρα: Κούρεψε μόνη στο σπίτι τα τρία παιδιά της για την πρώτη μέρα στο σχολείο (pics)

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και την καραντίνα, η Καλομοίρα προσπαθεί να κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία. Αφού πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με την οικογένειά της, πάντα προσέχοντας και τηρώντας τα μέτρα προστασίας, η αγαπημένη τραγουδίστρια επέστρεψε για τα καλά στην καθημερινότητά της.

Σήμερα, μάλιστα, τα δυο αγόρια της ξεκίνησαν σχολείο και η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, όπου ο Δημήτρης και ο Νίκος έκαναν τα πρώτα τους μαθήματα για φέτος.

“Πρώτη μέρα για το σχολείο για τα παιδιά! εύχομαι όλοι να έχουνε καλή πρώτη μέρα και καλή επιτυχία στα παιδιά και εννοείται και στους γονείς! το χρειαζόμαστε όλοι!!! 🙏🏻🌈” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Μια μέρα πριν, η Καλομοίρα… πήρε την κατάσταση στα χέρια της και αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην κομμωτική! Η αγαπημένη τραγουδίστρια κούρεψε και τα τρία παιδιά της και μας έδειξε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της στα social media. Μπορεί να μην τα κατάφερε πολύ με τα αγόρια, αλλά τα πήγε καλύτερη με την κόρη της, Αναστασία.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More