Καλομοίρα: Λίγες μέρες πριν το γάμο!

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά τις μέρες Καλομοίρα για τη μεγάλη στιγμή. Παρόλο που έχει αρπάξει ένα μικρό κρύωμα, η ίδια δεν σταματά τις προετοιμασίες για τον λαμπερό γάμο που ετοιμάζει στη Νέα Υόρκη.

Η νεαρή τραγουδίστρια που σε λίγες μέρες θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Γιώργο Μπουσάλη σε μια ρομαντική τελετή, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ετοιμάζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η ίδια μάλιστα, έχει γράψει και στο twitter της μέσω του οποίου επικοινωνεί τον τελευταίο καιρό με τους θαυμαστές της, πως περιμένει τη μεγάλη στιγμή.
Ακόμη, φαίνεται πως η Καλομοίρα έχει καταλήξει στο τι θα φορέσει τη μεγάλη βραδιά. Τονυφικό της έχουν επιμεληθεί οι MI-RO, ενώ τα δυο ζευγάρια peep-toes που θα φορέσει στην τελετή και στη δεξίωση είναι δημιουργία του Δούκα Χατζηδούκα.
Σύμφωνα με το “Stylista”, oι peep-toe γόβες που η Καλομοίρα θα φορέσει στη γαμήλια τελετή θα έχουν πανύψηλα τακούνια και πλατφόρμα μπροστά. Θα είναι από λευκό δέρμα λουστρίνι, θα έχουν λεπτομέρεια από σατέν στο ντεκολτέ και στα δαχτυλα και φούξια γκλος γυαλιστερό τακούνι. Όσο για το παπούτσι της δεξίωσης που θα ακολουθήσει, θα είναι η φούξια peep- toe γόβα.
Όπως αποκάλυψε ο στυλίστας της Καλομοίρας, Κώστα Ζήσης, “η Καλομοίρα είναι ευχαριστημένη με τα παπούτσια του Δούκα Χατζηδούκα γιατί έχουν πολύ ψηλό τακούνι αλλά είναι άνετα και στο περπάτημα και στο χορό”. Ενώ, για το φούξια χρώμα μας εξηγεί ότι της αρέσει πολύ και θα είναι το κεντρικό concept, το χρωματικό theme του γάμου. “Το φούξια θα βρίσκεται παντού και στο look των παράνυμφων”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

Read More

And More