Καλομοίρα – Μαριέττα Χρουσαλά: Βραδινή έξοδος για τις μέλλουσες κουμπάρες! [pics]

Το καλοκαίρι αναμένεται να “σφραγίσουν” τη φιλία τους με μια κουμπαριά. Η Μαριέττα Χρουσαλά θα βρίσκεται ανάμεσα στους νονούς της κόρης της Καλομοίρας και οι δυο διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz μοιάζουν να είναι στα καλύτερά τους. Η μικρή Αναστασία – Καλομοίρα θα βαφτιστεί στην Ελλάδα στις 6 Αυγούστου και θα έχει για νονούς την όμορφη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Δημήτρη Γιαννέτο, δυο πολύ αγαπημένα πρόσωπα της τραγουδίστριας, που ανυπομονούν για το baby bloom της μικρής.

Όσο η όμορφη Καλομοίρα ετοιμάζει όμως τις λεπτομέρειες της βάφτισης και συνεχίζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Ελλάδα ως η social media queen του Rising Star, βρήκε λίγο χρόνο για να στηρίξει την καλή της φίλη Μαριέττα. Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή που ζει μόνιμα στο Λονδίνο με την οικογένεια της, βρέθηκε στην Αθήνα και συμμετείχε ως ambassador διάσημης εταιρείας καλλυντικών σε ένα ξεχωριστό beauty event. Το ραντεβού δόθηκε στο “The Loft” και οι δυο φίλες και μέλλουσες κουμπάρες εμφανίστηκαν με κόκκινα φορέματα στην εκδήλωση και πόζαραν μαζί στους φωτογράφους.

Ωστόσο, στην εκδήλωση βρέθηκαν και άλλες επώνυμες κυρίες. Ανάμεσά τους οι: Αποστολία Ζώη, Ευριδίκη, Γιάννα Τερζή, η Τάνια Μπρεάζου και πολλοί ακόμη.

Δες φωτογραφίες:

Καλομοίρα

Μαριέττα Χρουσαλά

Μαριέττα Χρουσαλά, Κική Τσόλκα

Αποστολία Ζώη

Γιάννα Τερζή

Έλενα Γεωργανά, Τάσος Λαζαρίδης, Ευριδίκη

Τάνια Μπρεάζου

Κική Τσόλκα, Μαργαρίτα Μάτσα


Read More

And More