Καλομοίρα: Οι ευχές και το μήνυμα στο twitter για τα δίδυμα που περιμένει!

Στην καλύτερη περίοδο της ζωής της βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Καλομοίρα. Η γνωστή τραγουδίστρια που περιμένει δίδυμα και θα γίνει σε λίγους μήνες μανούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Καλομοίρα δέχτηκε πλήθος από μηνύματα και ευχές στο προφίλ της στο twitter. H ίδια, μάλιστα, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που της ευχήθηκε, γράφοντας: “Σας ευχαριστώ όλους σας για τις όμορφες ευχές! Το εκτιμούμε τόσο πολύ! Ακόμα είμαι σοκαρισμένη με τον εαυτό μου αλλά ενθουσιασμένη με τη νέα εμπειρία!”
Από τις πρώτες που έσπευσαν να ευχηθούν στο Καλομοιράκι για τα χαρμόσυνα νέα, ήταν η Έλλη Κοκκίνου, που της έγραψε: “Μπράβο κοριτσάκι μου! Καλώς να έρθεις στο κλαμπ των μαμάδων! Με το καλό τα μωρά σας! Φιλιά”. Γεμάτη ενθουσιασμό η Καλομοίρα της απάντησε: “Έλλη σ΄ευχαριστώ πολύ! Δεν μπορώ να το πιστέψω! Είναι τρελό! Σε παρακαλώ φίλησε μου τη μαμά σου! Μου έλειψε!”
Το δικό την μήνυμα έστειλε και η Τάμτα, γράφοντας: “Πόσο μα πόσο χάρηκα! Μπράβο κορίτσι γλυκό! Φιλιά και στους δυο! (ή μάλλον και στους τέσσερις)”.
/

Read More

And More