Καλομοίρα: Αυτό που ξετρέλανε τα παιδιά της στις Μπαχάμες! [pics]

Τα πιο ξεχωριστά γενέθλια της ζωής της πέρασε η Καλομοίρα φέτος! Η αγαπημένη τραγουδίστρια διοργάνωσε ένα υπέροχο ταξίδι στις εξωτικές Μπαχάμες με την οικογένειά της και όλοι μαζί πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές. Η γλυκιά Καλομοίρα έκλεισε τα 34 της χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ καθώς έχει αποκτήσει ό,τι ακριβώς επιθυμούσε. Είναι full in love με τον άντρα της Γιώργο Μπούσαλη και ξετρελαμένη με τα τρία παιδιά τους, τον Νίκο, τον Δημήτρη και την μικρή Αναστασία.

Η όμορφη οικογένεια πέρασε υπέροχες στιγμές στην εξωτική Καραϊβική, λίγο πριν επιστρέψει στην Ουάσινγκτον και στις επαγγελματικές και σχολικές τους υποχρεώσεις. Η Καλομοίρα και τα παιδιά ήταν όλοι μέρα στην πισίνα, όπου απολάμβαναν τις δροσερές βουτιές τους, ενώ ο Γιώργος πήγαινε με τους φίλους του για ψάρεμα.

Μάλιστα, αυτό που ξετρέλανε τα μικρά στις Μπαχάμες ήταν το… ενυδρείο! Τα δίδυμα Δημήτρης και Νίκος και η Αναστασία είδαν για πρώτη φορά στη ζωή τους καρχαρίες και όπως μας ενημέρωσε η Καλομοίρα μέσα από τα social media αυτή είναι και η νέα τους εμμονή! Τα τρία παιδιά του ζευγαριού πόζαραν πιο ευτυχισμένα από ποτέ μπροστά τους και όπως καταλαβαίνεις δεν ήθελαν με τίποτα να επιστρέψουν στο σπίτι τους και στο σχολείο.

Read More

And More