Καλομοίρα: «Πέρασα δυο φορές κρίση στο γάμο μου, λίγο αφότου γέννησα τα παιδιά»

Χαμογελαστή και αυθόρμητη, η Καλομοίρα δεν κρύβει τίποτα και δεν φοβάται να μιλήσει για τη ζωή της και την οικογένειά της. Η γνωστή τραγουδίστρια που ανέλαβε το backstage στο Blue Room του Rising Star μιλά στον Ελεύθερο Τύπο για την απόφασή της να γυρίσει στην Ελλάδα και τις αλλαγές που έφεραν τα τρία παιδιά στη ζωή της!

Πώς ήταν το 2016 για εσένα;

Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά, μαζί με τον ερχομό της κόρης μου Αναστασίας – Καλομοίρας, η οποία ολοκλήρωσε την οικογένειά μας.

Σε έχει αλλάξει η μητρότητα;

Φυσικά! Αισθάνομαι πολύ πιο δυνατή εσωτερικά και πολύ πιο ώριμη. Δεν ξοδεύω πλέον ενέργεια ούτε και το χρόνο μου σε ασήμαντα και ανόητα πράγματα… Είμαι αφοσιωμένη στην οικογένειά μου και σε πράγματα που έχουν σημασία στη ζωή.

Είσαι λίγα χρόνια παντρεμένη. Πώς έχουν κυλήσει αυτά;

Πολύ καλά! Ο Γιώργος είναι ο καλύτερός μου φίλος και απολαμβάνει πολύ ο ένας την παρέα του άλλου. Φυσικά και μπορεί να προκύψουν κάποιες διαφωνίες και αναποδιές, ωστόσο, μαζί τα καταφέρνουμε να τις ξεπεράσουμε.

Πέρασες κρίση στο γάμο σου;

Φυσικά. Δυο για την ακρίβεια. Νομίζω ότι ήταν αμέσως αφότου αποκτήσαμε τα παιδιά, καθώς αυτό συνεπάγεται συνήθως και πολλές αλλαγές στον μέχρι τότε τρόπο ζωής. Αλλά αν ένα ζευγάρι θέλει να το κάνει να πετύχει και να δουλέψει σωστά μπορεί!.

Read More

And More