Καλομοίρα: Στο κομμωτήριο οικογενειακώς δύο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης της

Στην τελική ευθεία είναι οι ετοιμασίες για την Καλομοίρα και το σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη που εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στην Ελλάδα για τη βάφτιση της κόρης τους, Αναστασίας- Καλομοίρας! Το ευτυχισμένο ζευγάρι, μάλιστα με τα δύο διδυμάκια τους, Νίκο και Δημήτρη, πέρασε το πρωί της Παρασκευής στο κομμωτήριο, λίγες ώρες πριν την τελετή που θα γίνει την Κυριακή 6 Αυγούστου στο Island, με νονούς τη Μαριέττα Χρουσαλά και το Δημήτρη Γιαννέτο!

Με χαλαρή διάθεση και εμφανώς χαρούμενοι, οι ευτυχισμένοι γονείς δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί με τους μεγαλύτερους γιους τους και τον κομμωτή Θοδωρή Γκιώνη, στο κατάστημά του, όπου βρέθηκαν για τις τελευταίες ετοιμασίες!

Η Καλομοίρα που βρίσκεται στην Ελλάδα από τα τέλη του Ιουλίου έχει φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισης και της δεξίωσης που θα ακολουθήσει με εκλεκτούς καλεσμένους και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz, λίγο μετά τα πρώτα γενέθλια της μοναχοκόρης της, που τα γιόρτασαν τον περασμένο Ιούνιο. Η ίδια μάλιστα παραχώρησε μια συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People από κοινού με το νονό και επιτυχημένο hair stylist και make-up artist Δημήτρη Γιαννέτο, αλλά και τη μικρή Αναστασία- Καλομοίρα, δίνοντας την υπόσχεση πως οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει για τους καλεσμένους της την ημέρα της βάφτισης θα είναι πολλές!

Δες παρακάτω την οικογένεια στο κομμωτήριο:

Read More

And More