Καλομοίρα: Τα γενέθλια στις εξωτικές Μπαχάμες και η διάσημη τραγουδίστρια που της ευχήθηκε! [pics,vid]

Στις εξωτικές Μπαχάμες γιορτάζει τα γενέθλιά της η όμορφη Καλομοίρα! Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεισε την περασμένη Πέμπτη τα 34 της χρόνια και διοργάνωσε μια ξεχωριστή απόδραση με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους, τον Νίκο, τον Δημήτρη και την μικρή Αναστασία. Η Καλομοίρα μπορεί να έχει αφήσει πίσω την καριέρα της στην μουσική, ωστόσο δεν σταματά να βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και ζει μόνιμα.

Τι καλύτερο από το να περνάς τα γενέθλιά σου στην Καραϊβική! Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της δεν σταματούν τις βόλτες αλλά και τις βουτιές στη θάλασσα, ενώ τα μικρά τους απολαμβάνουν στο έπακρο τις μίνι διακοπές τους, λίγο πριν επιστρέψουν στο σχολείο.

Ο Γιώργος Μπούσαλης, μάλιστα, άφησε για λίγο την Καλομοίρα με τα παιδιά και βγήκε στα ανοιχτά… να κυνηγήσει καρχαρίες!

Μάλιστα, όσο η Καλομοίρα βρίσκεται στις Μπαχάμες, δέχτηκε μια υπέροχη έκπληξη! Η διεθνούς φήμης Αμερικανίδα τραγουδίστρια Meghan Trainor έστειλε τις ευχές της στην εορτάζουσα, με την Καλομοίρα να ξετρελαίνεται! Βλέπεις οι δύο γυναίκες έχουν ένα κοινό φίλο και hairstylist τον Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος ζήτησε από  την Meghan να ευχηθεί στην καλύτερή του φίλη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More