Καλομοίρα: Τα τραγούδια με την κόρη της και οι καλύτερες στιγμές του road trip της! [pics,video]

Πριν 11 χρόνια είχε επισκεφτεί την όμορφη περιοχή του Nashville με τον Γιώργο Μπούσαλη και τώρα φαίνεται πως επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος. Η όμορφη Καλομοίρα βρίσκεται σε road trip περιπέτειας με όλη την οικογένειά της και φυσικά επισκέφτηκε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Συγκεκριμένα, όλη η οικογένεια βρέθηκε στο μνημείο Parthenon στο Nashville και θυμήθηκε τα νεανικά της χρόνια. Η ίδια ανέφερε αρχικά πως πρόκειται για το αγαπημένο της μέρος στο παρελθόν κι έπειτα με μια φωτογραφία αποκάλυψε πως είχε βρεθεί εκεί το 2009 με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη. Τώρα οι δυο τους επέστρεψαν, αλλά δεν είναι μόνοι. Μαζί τους είναι τα τρία τους παιδιά: ο Δημήτρης, ο Νίκος και η Αναστασία Καλομοίρα.

Όλη η οικογένεια μάλιστα φάνηκε να διασκεδάζει πολύ στη συγκεκριμένη στάση για παιχνίδι και ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος.

Λίγο νωρίτερα, βέβαια, η Καλομοίρα με την μικρή της κόρη παρέδιδαν μαθήματα τραγουδιού μέσα από το Instagram με την ερμηνεία τους στο τραγούδι του Frozen, που έβλεπαν στο τροχόσπιτο!

Δεν είναι γλύκα;

Read More

And More