Καλομοίρα: Τα τρυφερό μήνυμα και το τραγούδι για τα παιδιά της!

Καλομοίρα: Τα τρυφερό μήνυμα και το τραγούδι για τα παιδιά της! | tlife.gr

Τα παιδιά είναι η αδυναμία της και δεν το κρύβει. Η όμορφη Καλομοίρα που είναι μητέρα τριών παιδιών: των διδύμων Νίκου και Δημήτρη και της Αναστασίας – Καλομοίρας έχει μεγάλη ευαισθησία σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα μικρά αγγελούδια και συχνά αναπτύσσει φιλανθρωπική δραστηριότητα για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Αυτήν τη φορά, όμως, αφιερώνει ένα από τα πιο τρυφερά τραγούδια της στα παιδιά και είναι πολύ περήφανη για αυτό. Ο λόγος φυσικά για το τραγούδι με τίτλο “Mommy Loves You”, το οποίο υπογράφει η ίδια στιχουργικά, ενώ μουσικά ο Κωνσταντίνος Παντζής. Το τραγούδι ήταν έμπνευση της Καλομοίρας για τα δικά της παιδιά και σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά» βάζει και εκείνη το δικό της λιθαράκι για την ενίσχυση ενός τόσο σημαντικού σκοπού.

Η Καλομοίρα δηλώνει ιδιαίτερα περήφανη για αυτήν την προσπάθεια και αποκαλύπτει πως το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες και σε όλα τα παιδιά, για καλό σκοπό. Έτσι με κάθε download, τα έσοδα θα διατίθενται για τις ανάγκες του σπουδαίου έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

https://www.instagram.com/p/Bhy8yeABCNz/?taken-by=itskalomira

Το νέο single της Καλομοίρας “Mommy Loves You” κυκλοφορεί από την 314Records.

READ more