Καλομοίρα: Τρυφερά τετ α τετ με τον Γιώργο της σε βραδινή έξοδο! [pics]

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης μετακόμισαν πριν λίγο καιρό στην Αθήνα και είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί σε γνωστό στέκι στην Αθήνα και δεν σταμάτησε τα τρυφερά τετ α τετ.

Το ζευγάρι γιόρτασε με αγαπημένα πρόσωπα στο Box που εμφανίζονται οι Melisses, χόρεψε, τραγούδησε, έβγαλε selfies και όλο το βράδυ ήταν αγκαλιά. Όταν μάλιστα, η Καλομοίρα ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει ο καλός της δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί!

Όσοι τους είδαν μαζί, μιλούν φυσικά για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, με τον Γιώργο να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με το Καλομοιράκι του και να μην του χαλά χατίρι…

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Καλομοίρα αποκάλυψε πως έχουν περάσει κρίσεις στο γάμο τους: “Πέρασα δυο κρίσεις στο γάμο μου. Νομίζω ότι ήταν αμέσως αφότου αποκτήσαμε τα παιδιά, καθώς αυτό συνεπάγεται συνήθως και πολλές αλλαγές στον μέχρι τότε τρόπο ζωής. Αλλά αν ένα ζευγάρι θέλει να το κάνει να πετύχει και να δουλέψει σωστά μπορεί!”, εξομολογήθηκε!

Read More

And More