Καλομοίρα: Βόλτα με τα δίδυμα στην Washington! Φωτογραφίες

Οι δυο γιοι της Καλομοίρας είναι η ευτυχία της. Από τότε που ο Δημήτρης και ο Νίκος ήρθαν στον κόσμο έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία της. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης αφιερώνουν πολύ χρόνο στα παιδιά τους και μοιράζονται μαζί τους πολλές κοινές δραστηριότητες.

Από βόλτες στα πάρκα της Washington που είναι η βάση της οικογένειας μέχρι εξορμήσεις στη Νέα Υόρκη για το Halloween. Οι γιορτινές μέρες ξεσηκώνουν τους δύο μπόμπιρες και μαζί με αυτούς και τους γονείς τους.

#gratefulsunday #brothers

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kalomira (@itskalomira) στις


Πρόσφατα, τους είδαμε να ντύνονται όλοι εμπνευσμένοι από το Star Wars (δες εδώ), ενώ λίγο νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει να απολαυμβάνουν το καθιερωμένο κυνήγι της κολοκύθας μέσα σε βουνά από σανό.

Το TLIFE συνάντησε αυτή τη φορά την Καλομοίρα με τους γιους της σε ένα ελληνικό φεστιβάλ. Εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό έκαναν τη βόλτα τους σε μία από τις ελληνικές εκκλησίες της πόλης, την Αγία Σοφία.


Η Καλομοίρα και ο Νίκος

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουν τα τρίτα τους γενέθλια και ήδη η μαμά τους έχει σκεφτεί τι θα ετοιμάσει για να το γιορτάσουν. Βέβαια, πριν από το party γενεθλίων έχουν μία ακόμα σημαντική γιορτή που δεν είναι άλλη από το Thanksgiving.

Η οικογένεια θα περάσει τη μέρα αυτή τιμώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις. Άλλωστε μετά την περιπέτεια υγείας του μικρού Δημήτρη έχουν κάθε λόγω να νιώθουν ευγνωμοσύνη και να είναι χαρούμενοι!


Μαμά και γιος ποζάρουν και ο Δημητρής κάνει photobomb από το καρότσι του

Read More

And More