Καλομοίρα: Βουτιές στην πισίνα για την μικρή της κόρη! [video]

Τις πρώτες βουτιές στην πισίνα έκανε η κόρη της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη, Το γνωστό ζευγάρι που ζει μόνιμα στην Αμερική με τα τρία πανέμορφα παιδιά του: τα δίδυμα Νίκο και Δημήτρη και την μικρή Αναστασία Καλομοίρα πέρασαν πολύ χρόνο στο σπίτι λόγω καραντίνας και πριν λίγες μέρες αποφάσισαν να κάνουν ένα εναλλακτικό είδος διακοπών, επιλέγοντας road trip με τροχόσπιτο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού η Καλομοίρα μοιράστηκε πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές στα social media, ενώ ταυτόχρονα διασκέδασε με την οικογένειά της, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από ξένους, αλλά και τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Μετά το ταξίδι τους, όμως, επέστρεψαν στη βάση τους και ξεκίνησαν τις αγαπημένες τους ασχολίες με την μικρή Αναστασία Καλομοίρα φυσικά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διάσημης μαμάς της και όλης της οικογένειας.

Η Καλομοίρα, μάλιστα,, ανέβασε στο Instagram και ένα Video  με την μικρή Αναστασία καλομοίρα και τα παιχνίδια της στο σπίτι, αλλά και στιγμιότυπο από τις βουτιές της μικρής στην πισίνα!

Και τα παιχνίδια συνεχίζονται!

 

Read More

And More