Καλούσε σε βοήθεια γιατί ήθελε παρέα!

Την Αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες μιας ηλικιωμένης όταν άκουσαν τις εκκλήσεις της για βοήθεια. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε η γιαγιά δεν βρισκόταν σε κίνδυνο αλλά ένιωθε απλώς μοναξιά..

Σύμφωνα με το dete.gr το περιστατικό συνέβη γύρω στις δύο το πρωί. Οπλισμένοι αστυνομικοί που επάνδρωναν δύο περιπολικά έσπευσαν στην οδό Πανεπιστημίου, λίγο μετά την Αρέθα, μετά από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής που κατήγγειλε πως μια ηλικιωμένη καλούσε δυνατά σε βοήθεια.

Οι γείτονες φοβήθηκαν πως η γιαγιά είχε πέσει θύμα διάρρηξης και πως βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο.

Ο εκφωνητής του κέντρου έδωσε το σήμα προς τα περιπολικά και ζήτησε η επιχείρηση με προσοχή καθώς υπήρχε φόβος ότι ίσως οι δράστες ήταν ακόμα και οπλισμένοι. Γι’ αυτό το λόγο στο σημείο σπευσαν δύο αυτοκίνητα της άμεσης δράσης με τέσσερις αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί με τα όπλα παρατεταμένα πλησίασαν στο σπίτι απ’ όπου ακούγονταν οι κραυγές για βοήθεια και εισέβαλαν για να πιάσουν επ’ αυτοφώρω τους δράστες!

Οι άνδρες της Αστυνομίας δεν βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα και θεώρησαν πως ίσως οι διαρρήκτες να είχαν εισβάλει από κάποιο παράθυρο της πίσω πλευράς του σπιτιού. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν έφοδο, σπάζοντας την πόρτα.

Μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα να είναι μόνη στο κρεβάτι της. «Γιαγιά, που είναι οι διαρρήκτες;», τη ρώτησε ο επικεφαλής αστυνομικός. «Ποιοι διαρρήκτες, παιδί μου; Μόνη μου είμαι…», ήταν η απάντηση της μοναχικής γυναίκας.

Η ηλικιωμένη εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν άντεχε μόνη της και ήθελε παρέα. Οι αστυνομικοί τής έδωσαν νερό, της έφτιαξαν γάλα και κάθισαν μαζί της για μισή ώρα περίπου, κρατώντας της συντροφιά μέχρι να ηρεμήσει και να κοιμηθεί..

Read More

And More