Καμίλα: Η απάντηση για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου – Τι είπε για την Κέιτ Μίντλετον

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον χρειάστηκε να μπουν στο νοσοκομείο για δύο προγραμματισμένα χειρουργεία. 

Ο Βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση για διόγκωση προστάτη την επόμενη εβδομάδα, αλλά τα βρετανικά Μέσα ασχολούνται περισσότερο με το τι συμβαίνει με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη 16 Ιανουαρίου μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Η Καμίλα μίλησε δημόσια για την υγεία τόσο τη δική του όσο και της Κέιτ Μίντλετον λέγοντας: «Είναι καλά, ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα και λέγεται, ότι “τα πάει καλά” αναρρώνοντας μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. 

Τις τελευταίες ημέρες, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ περνάει μια δύσκολη περίοδο και μάλιστα πήρε άδεια για να φροντίσει τη σύζυγο και τα παιδιά του και έχει ακυρώσει τις δραστηριότητές του το επόμενο διάστημα.

Φωτογραφίες: Splash Ideal/Images

Read More

And More