«Καμπάνια» για να μην απολυθεί δασκάλα που πόζαρε γυμνή για το Playboy!

Μια 21χρονη καθηγήτρια σε λύκειο του Τέξας είδε το παρελθόν της να τη… στοιχειώνει όταν οι γονείς των μαθητών της έμαθαν πως είχε φωτογραφηθεί γυμνή για το Playboy ενώ ήταν φοιτήτρια.

Η Cristy Nicole Deweese, καθηγήτρια Ισπανικών σε σχολείο του Τέξας, απολύθηκε όταν έγινε γνωστό στους γονείς των μαθητών της πως το 2011, όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, είχε αναδειχθεί «Φοιτήτρια του Μήνα» για το Playboy.
Η 21χρονη έχει υπογράψει συμβόλαιο που της απαγορεύει οποιοδήποτε σχόλιο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου Δεν έκανε κάτι παράνομο φυσικά, ούτε ήταν καθηγήτρια όταν έκανε την τολμηρή φωτογράφιση. Αλλά γονείς και διεύθυνση του σχολείου δεν είδαν τις φωτογραφίες και το video με… καλό μάτι. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Dallas Observer, η 21χρονη καθηγήτρια απολύθηκε στις 10 Οκτωβρίου.
Αλλά τώρα ήταν οι μαθητές της που δεν είδαν με… καλό μάτι την απόλυση. Πολλοί επικοινώνησαν μαζί της μέσω twitter ενώ ένας έφτιαξε μια σελίδα (“Save Ms Deweese”) και κατάφερε να μαζέψει 300 υπογραφές για να μην απολυθεί η αγαπημένη τους καθηγήτρια.
Κάποιοι γονείς θεωρούν πως η γυμνή φωτογράφηση της «στέρησε» την ικανότητα να διδάσκει. Άλλοι, πάλι, τη στηρίζουν
«Είστε η καλύτερη καθηγήτρια ισπανικών που είχε ποτέ η κόρη μου. Αν χρειαστείτε ποτέ συστατική επιστολή, μπορείτε να βασιστείτε πάνω σε εμένα ως γονιό και στην κόρη μου», έγραψε ένας γονιός.
Οι φωτογραφίες και τα video παραμένουν στην ιστοσελίδα του Playboy. Περιλαμβάνουν γυμνές φωτογραφίες, αναπαράσταση λεσβιακών ερωτικών σκηνών

Διάβασε ειδήσεις από όλο τον κόσμο στο Newsit

Read More

And More