«Κάναμε ένα ραντεβού με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά για το πρωινό ΣΚ του Mega, αλλά “πάγωσε” η συζήτηση λόγω κορονοϊού» (video)

Στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, με αφορμή το… restart του J2US αυτό το Σάββατο το βράδυ.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις συζητήσεις που κάνει με άλλους σταθμούς, όπως το Mega, ενώ αποκάλυψε και τι θα σκέφτεται να κάνει με Κορομηλά, Σεφερλή και Τσαβαλιά.

«Φυσικά και μιλάω με το Mega γιατί στο Mega είμαι και παραγωγός και θα κάνουμε και μυθοπλασία με τον Πέτρο Μπούτο. Νέο πρόσωπο και είμαι πολύ υπερήφανος» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, ανέφερε: «Λέω στη Ρούλα Κορομηλά να κάνουμε κάτι τηλεοπτικά. Την παρακαλώ. Θεωρώ ότι είναι ένα χαρτί που δεν έχει κλείσει η καριέρα της η τηλεοπτική. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να δώσει πάρα πολλά. Είναι ένας άνθρωπος που για εμένα είναι χαρά μου να της μιλάω και να τη ρωτάω…».

Τελικά, θα αναλάβει ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Mega; Ο παραγωγός σημείωσε: «Νομίζω ότι έχει παγώσει αυτή η ιδέα λόγω του κορονοϊού γιατί πάει πιο πολύ σε ενημέρωση η τηλεόραση. Το ψυχαγωγικό κομμάτι έχει κάτσει στο πλάι και περιμένει. Έχουμε παγώσει τις συνομιλίες. Θα τις συνεχίσουμε μετά τον covid».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More