Κάνε διακοπές σαν… βασίλισσα με τα μισά λεφτά!

Κάνε διακοπές σαν… βασίλισσα με τα μισά λεφτά! | tlife.gr

Ποιος είπε ότι επειδή ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων με μέσο βαλάντιο, ότι δεν μπορείς να περάσεις βασιλικές διακοπές; Η οικονομική κρίση έχει αναγκάσει τους ιδιοκτήτες των υπερπολυτελών ξενοδοχείων να ρίξουν τις τιμές τους ή να κάνουν ειδικές προσφορές για να βλέπουν τα δωμάτιά τους γεμάτα. Το ΤLife έψαξε και βρήκε τις καλύτερες προσφορές σε κοσμοπολίτικα νησιά. Ξενοδοχεία που σου εξασφαλίζουν την απόλυτη χλιδή… Οι τιμές παραμένουν ψηλές αλλά είναι εμφανώς πιο οικονομικές από τις προηγούμενες χρονιές.

Rodos Palace στην Ρόδο:

Υπερπολυτελή σουίτα για τέσσερα άτομα με θέα στον κήπο μόνο με 95€ την ημέρα. Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Μαϊου χωρίς διατροφή με την προϋπόθεση να πληρωθούν όλα μπροστά γιατί υπάρχει ανάγκη από ρευστό. Με αύτή τη προσφορά γλυτώνεις από 40-50% της κανονικής τιμής.

Astir of Paros στην Πάρο:

Προσφέρουν εκπτώσεις έως 15%. Ενδεικτικά μία junior σουίτα με θέα στον κήπο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών είναι 283€ με αμερικάνικο μπουφέ για πρωινό. Χωρίς την έκπτωση η τιμή πάει στα 325€. Η προσφορά ισχύει για όλο τον Ιούνιο.

Βill & Coo suites and Lounge στην Μύκονο:

Δεν έχουν κάνει κάποια προσφορά ωστόσο κρατάνε τις τιμές τους ίδιες. Τις έχουν παγώσει. Στο συγκεκριμένο κατάλυμμα μπορείς να βρείς όλο το καλοκαίρι σουίτα 38τμ με 230€ την βραδιά.

Μarbella Corfu στην Κέρκυρα:

Δεν έχουν αλλάξει τις τιμές εδώ και τρία χρόνια. Προσφέρουν μία έκπτωση της τάξεως του 10% για όσους κλείσουν τις διακοπές τους μέχρι τέλος Ιουνίου. Δηλαδή ένα δίκλινο με θέα στον κήπο για 5 νύχτες από 420€ πάει 378€

Εpirus lx Palace στα Ιωάννινα:

Έχουν φτιάξει διάφορα πακέτα για να μπορούν όλοι να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο όπως είναι το Εpirus Lx Palace . Από 1 Ιουνίου εώς 20 Σεπτεμβρίου προσφέρουν πακέτο 4 διανυκτερεύσεων με 255€ το άτομο και ένα πακέτο με 7 διανυκτερεύσεων με 391€ το άτομο. Και τα δύο πακέτα εξασφαλίζουν την διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με all inclusive υπηρεσίες.

Αρχοντικό Κοίλια στο Πήλιο:

Η πλεονεκτική θέση του Αρχοντικού σας προσφέρει απλόχερα την ομορφιά της θέας του Παγασητικού Κόλπου ενώ οι εσωτερικοί του χώροι σας βοηθούν να ξεφύγετε από το στρες της καθημερινότητας και να απολαύσετε τις πολυτελείς ανέσεις τους . Κι όχι μόνο είναι από τα καταλύματα που πρέπει να επισκεφθείς για την χλιδή τους αλλά έχει και πολύ οικονομικές προσφορές. Ενδεικτικά: Υπερπολυτελή σουίτα από 160€ πάει 120€. Επίσης στις τρεις διανυκτερεύσεις σου δίνουν και μία δώρο. Από το πρωινό δεν λείπει τίποτα και είναι δωρεάν. Τρέξε γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Γεωργοπούλου

READ more