Κάνε το τεστ χρωματολογίας του ΕΥΡΗΚΑ Bright και βρες ποια χρώματα αναδεικνύουν τη λαμπερή σου πλευρά

Η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ, συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις για το λανσάρισμα της νέας σειράς ενισχυτικών πλύσης για χρωματιστά ρούχα ΕΥΡΗΚΑ Bright, διοργανώνει στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, ένα πρωτότυπο event αφιερωμένο στις γυναίκες.


Ελάτε την Παρασκευή 28/3 και το Σάββατο 29/3 στο 1ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου για να ανακαλύψουμε μαζί την πιο Bright πλευρά σας
. Ειδικοί σύμβουλοι χρωματολογίας, μέσα από ένα διασκεδαστικό τεστ, θα βρουν τις προσωπικές σας χρωματικές αρμονίες που θα πρέπει να επιλέγετε για τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας. Έτσι όποιος και αν είναι ο τύπος σας -Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη ή Καλοκαίρι- εσείς θα λάμπετε κάθε μέρα!
Μαζί με τις συμβουλές χρωματολογίας θα πάρετε και δείγματα προϊόντος ΕΥΡΗΚΑ Bright, καθώς και εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, έτσι ώστε να διατηρείτε τα ρούχα σας πάντα καθαρά, λαμπερά και ‘ζωντανά’ σαν καινούργια.
Η νέα γενιά ενισχυτικών πλύσης ΕΥΡΗΚΑ Bright για χρωματιστά ρούχα περιέχει προηγμένα συστατικά που εξαφανίζουν τους λεκέδες, από τους 30◦, προστατεύοντας και διατηρώντας τα χρώματα όλων των υφασμάτων, ακόμα και των πιο ευαίσθητων. Η σειρά περιλαμβάνει 3 τύπους, για κάθε ανάγκη πλύσης:
ΕΥΡΗΚΑ Bright σε σκόνη: ένα δραστικό πολυκαθαριστικό που από την πρώτη κιόλας πλύση απομακρύνει τους πιο δύσκολους λεκέδες, όπως λάδι, σάλτσα φαγητού, σοκολάτα ή κρασί. Ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού και, επιπλέον, προστατεύει τα χρώματα των ρούχων.
ΕΥΡΗΚΑ Bright Pre-Wash Spray: το πιο δυνατό ‘όπλο’ στη μάχη κατά των λεκέδων! Με εργονομική λαβή και άριστο ψεκασμό στοχεύει απευθείας πάνω στο λεκέ και τον εξαφανίζει με μία κίνηση, χωρίς το παραμικρό ίχνος. Κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα.
ΕΥΡΗΚΑ Bright Energy Gel: η υγρή δύναμη της νέας σειράς που διεισδύει σε βάθος, εξαφανίζοντας και τις πιο δύσκολες λιπαρές ουσίες. Με ειδική σύνθεση ακόμα και για πιο ευαίσθητα χρωματιστά, είναι η ιδανική λύση για πλύσιμο στο πλυντήριο ή στο χέρι, μεγιστοποιώντας τις επιδόσεις κάθε απορρυπαντικού.

Read More

And More