Κανέλλη: Άκουσα τον Άδωνι να λέει πως θα αυτοκτονήσει αν του κόψουν την TV!

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μίλησε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο για όλους και για όλα.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ψάχνει δουλειά στην τηλεόραση αλλά δεν βρίσκει: “Ως φιλοξενούμενη δεν κοστίζω τίποτα, κάνω και τα νούμερα, και έτσι λένε “γιατί να την προσλάβουμε, αφού έρχεται και μας κάνει το σόου τζάμπα;”», ενώ συμπλήρωσε πως η ίδια ήθελε να φύγει από την τηλεόραση αλλά εξαιτίας της πολιτικής κατέληξε να εμφανίζεται περισσότερο: “Εγώ δεν έφυγα από την τηλεόραση. Πίστευα πως κάνοντας πολιτική θα έφευγα από την τηλεόραση, δεν ήξερα πως θα αναγκαζόμουν να κάνω πολιτική μέσα από τη τηλεόραση. Βγαίνω στην τηλεόραση 3-4 φορές το μήνα και έχω φάει και εμπάργκο από τον ΑΝΤ1 και το Mega”

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη είπε: “Λυπάμαι τον κακόμοιρο τον Άδωνι, τον έχω ακούσει να λέει πως μπορεί να χάσει τα πάντα από τη ζωή του αλλά αν χάσει την τηλεόραση θα αυτοκτονήσει. Τον άκουσα με τα αφτιά μου. Πιστεύω πως μπορεί να φτάσει στο έγκλημα, αρκεί να τον τραβάει η κάμερα.”

Δες το βίντεο της απολαυστικής συνέντευξης:

Read More

And More