Κανένα ρεπό για την Δανάη Μπάρκα – Εντατικές προετοιμασίες για την πρεμιέρα της [pic]

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία από την Δανάη Μπάρκα και τη νέα της ομάδα προκειμένου να μας πουν την πρώτη «καλημέρα» την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η νεαρή ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έρχεται με το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα στο Μεγάλο Κανάλι «Πάμε Δανάη» και στόχο έχει να κρατήσει την πιο φρέσκια και όμορφη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά – ακόμη και Σαββατοκύριακα – μοιράζεται στιγμιότυπα από τις εντατικές προετοιμασίες και πρόβες που κάνει, για να βγουν όλα στην εντέλεια.
Δεν υπάρχει ρεπό για εμάς εδώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία κάθεται με χαμόγελο πάνω σε ένα τραπέζι MEGA.

«Αλλά ξέρετε τι; Νομίζω ότι φέτος τα πρωινά θα γελάμε πολύ – και αυτό είναι το ζητούμενο. Σε δύσκολες εποχές,να ξεχνιόμαστε λίγο με ο,τι τρόπο μπορούμε! Να ενημερωνόμαστε αλλά να παίρνουμε μια νότα αισιοδοξίας! Και στο MEGA φέτος θα παίρνετε ολόκληρο πεντάγραμμο, όχι απλά μια νότα- αυτό σας το εγγυώμαι! 21/9» πρόσθεσε στη δημοσίευση της.

Read More

And More