Κάντο όπως η Conchita! Πως θα ήταν Ελληνίδες και ξένες star, με μούσι! Φωτογραφίες

Το πρόσωπο που έχει συζητηθεί περισσότερο απ΄ όλα τις τελευταίες μέρες είναι η Conchita Wurst. Η εκπρόσωπος της Αυστρίας στην φετινή Eurovision που κατάφερε να δώσει στη χώρα της την πρωτιά έπειτα από 48 χρόνια. Η τραγουδίστρια με το μούσι έγινε το απόλυτο talk of the town μετά τον τελικό του 59ου ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού και σίγουρα όχι μόνο για τη νίκη της.

O Tom που έγινε Conchita και… τρέλανε την Eurovision δίνοντας πρωτιά στην Αυστρία

Η εκκεντρική της εμφάνιση σχολιάστηκε από πολλούς είτε θετικά είτε αρνητικά. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πέρασε αδιάφορη. Κι επειδή πολλά ακούστηκαν και σε ορισμένες περιπτώσεις τα σχόλια ξεπέρασαν την πραγματική διάσταση του θέματος, εμείς επιβραβεύουμε το χιούμορ!

Πολλοί αγαπημένοι σου celebrities υιοθέτησαν την επόμενη μέρα του τελικού το στυλ της Conchita και έβαλαν μούσια ή τους τα έβαλαν…. Μία από αυτούς ήταν και η Τατιάνα. Την παρακάτω φωτογραφία της την έκανε mention κάποιος χρήστης στο twitter κι εκείνη φρόντισε να την κάνει retweet. (μπορείς να την ακολουθήσεις εδώ)

Με το ίδιο χιούμορ το αντιμετώπισε και η Ελευθερία Ελευθερίου που έβαλε μόνη της μούσια και ανέβασε την φωτογραφία στα social media.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, που μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες μεταμορφώσεις, έβαλε μούσι για να εμφανιστεί την επόμενη μέρα του τελικού της Eurovision στην εκπομπή “Μες την καλή χαρά”. Την φωτογραφία την ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τάσος Τρύφωνος και φυσικά απέσπασε πολλά like και σχόλια.

Βέβαια, δεν είναι μόνο η εγχώρια showbiz που ακολούθησε την ”τάση”. Κάποιοι φαντάστηκαν και την Angelina Jolie με μούσια και έφτιαξαν την παρακάτω φωτογραφία. Την ίδια ώρα, η Daily Mail δημιούργησε μια σειρά από φωτογραφίες με star που θα μπορούσαν να έχουν μούσια.

Δες κι άλλες celebrities που ”μεταμορφώθηκαν”

Read More

And More