Kanye West: Φαντασμαγορικό show με μοντέλο την Naomi και σύσσωμη την οικογένεια Kardashian στο πλάι του!

Την τρίτη συλλογή ρούχων μαζί με την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ συνδύασε ο Kanye West σε ένα φαντασμαγορικό show στη Νέα Υόρκη. Ο σύζυγος της Kim Kardashian έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κάνει επίδειξη χλιδής και δύναμης και εντυπωσίασε.
Με όλη την οικογένεια Kardashian στο πλευρό του, διάσημους καλεσμένους στις πρώτες σειρές (ανάμεσά τους ήταν οι Jaden Smith, Anna Wintour, Jay Z, Tyga και 50 Cent) και supermodels στην πασαρέλα, τo event του Kanye έγραψε ιστορία… Όλες οι κυρίες της οικογένειας (ακόμη και η Caitlyn Jenner) ντύθηκαν με pastel αποχρώσεις -από ρούχα της συλλογής του Kanye– ενώ η Kim, οι αδελφές της Khloe και Kylie, η μητέρα της Kris και η North West δεν αποχωρίστηκαν και τις γούνες τους.

Το show ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση, οι δημιουργίες και τα τραγούδια του Kanye έγιναν viral, ενώ εκείνος μόλις ανέβηκε στο stage μίλησε με λόγια αγάπης για την σύζυγο και μητέρα των δυο παιδιών του… βάζοντας τέλος στα σενάρια χωρισμού!

Highlight της βραδιάς, η στιγμή που με total black outfit βρέθηκε στην πασαρέλα, στον Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, η Naomi Campbell…

Read More

And More