Κάποιος να την φυλάει! Ο πρίγκιπας Harry προσέλαβε bodyguard για την σύντροφό του

Κάποιον να την φυλάει ψάχνει ο πρίγκιπας Harry (Χάρι) για την νέα κούκλα σύντροφό του, την 35χρονη Meghan Markle (Μέγκαν Μαρκλ). Ο μικρότερος αδελφός του William (Ουίλιαμ) φαίνεται πως είναι full in love με την μελαχρινή Αμερικανίδα ηθοποιό και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την προστατεύσει.

Τώρα μάλιστα, που το ειδύλλιο του ζευγαριού έγινε γνωστό, η Megan έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας σε Αμερική και Βρετανία και ο πρίγκιπας έχει αρχίσει να ανησυχεί. Και γι’ αυτό αποφάσισε να βάλει για τα καλά το χέρι στην τσέπη και να προσλάβει βετεράνο αστυνομικό της Scotland Yard για σωματοφύλακά της. Σύμφωνα με την Sun, μάλιστα, ο Harry είναι έτοιμος να πληρώσει 50.000 λίρες (περίπου 59.000 ευρώ) για να έχει το κορίτσι του, τον προσωπικό της σωματοφύλακα.

Πηγή από το περιβάλλον του αναφέρει πως ο πρίγκιπας της έχει τόση αδυναμία που φοβάται πολύ για την ασφάλεια της, ενώ η ίδια η Μέγκαν έχει μεταφέρει στον σύντροφό της πως ένας σωματοφύλακας ειδικά για εκείνη δεν είναι απαραίτητος. Το σίγουρο είναι πάντως, πως το ζευγάρι σκέφτεται σοβαρά το επόμενο βήμα στη σχέση του…


Read More

And More