Κάρα Ντελεβίν: Ποια είναι η νέα της σύντροφος, Leah Mason – Το δημόσιο φιλί που πρόδωσε τη σχέση τους

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Κάρα Ντελεβίν, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 31χρονης, Leah Mason, όπως είναι το πραγματικό της όνομα.

Το μοντέλο και ηθοποιός, βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική ζωή ενώ εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στο Πόρτοφινο της Ιταλίας με την αγαπημένη της. Πριν επισκεφθούν το Πόρτοφινο μάλιστα, είχαν ταξιδέψει και στη Βενετία.

Η Κάρα Ντελεβίν έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, ενώ έχει παραδεχτεί πως είναι bisexoual.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με παλιομοδίτικες αρχές. Δεν ήξερα κανέναν γκέι», είχε πει αρχικά για να συνεχίσει: «Πιστεύω ότι μεγαλώνοντας… δεν είχα επίγνωση του ότι ήμουν ομοφοβική. Με απωθούσε η ιδέα να είμαι με σύντροφο του ίδιου φύλου».

«Ντρεπόμουν να είμαι αυτό. Αυτή ήταν όμως η πλευρά του εαυτού μου που αγαπώ και αποδέχομαι» είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Μου αρέσει που είμαι γυναίκα και ντύνομαι ωραία και κάνω όλα αυτά αλλά μου αρέσει και να είμαι άνδρας χωρίς κανόνες. Νιώθω πιο άνετα με την ρευστότητα του να είμαι απλά ένας άνθρωπος και να είμαι ένα ζώο, σχεδόν, γιατί αυτό είμαστε. Να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου».

H φωτογραφία που επιβεβαίωσε τη σχέση τους

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε όταν το 29χρονο μοντέλο εθεάθη να μοιράζεται μια άκρως προσωπική της στιγμή με την 31χρονη γυναίκα, η οποία είναι τραγουδίστρια και διατηρεί χαμηλό προφίλ στα social media.

Οι δυο τους χαλάρωναν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στο ιταλικό θέρετρο, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που επιλέγουν πολλοί σταρ για τις εξορμήσεις τους.

 Ποια είναι η νέα σύντροφός της Κάρα Ντελεβίν

Η 31χρονη, Leah Mason, γνωστή ως Minke κατάγεται από το Ράλεϊ της Βόρεια Καρολίνα.

H ίδια ήθελε από πολύ μικρή ηλικία να ακολουθήσει μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία, για αυτό μετακόμισε στο Νάσβιλ, ώστε να παρακολουθήσει μαθήματα σε κολέγιο.

Η Leah Mason σήμερα ασχολείται με την παραγωγή μουσικής, ενώ πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο «Far Boy», το οποίο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral στο Tik Tok.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη minke (@minke)

To 2019 η Leah Mason σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη είχε μιλήσει για τις γυναίκες και πώς την έχουν επηρεάσει στη μουσική της τονίζοντας: «Πολλοί καταπληκτικοί άνδρες έχουν αναμειχθεί στη δουλειά μας, αλλά οι γυναίκες είναι που μου έδωσαν τη δύναμη να γράφω κάποια τραγούδια. Έχω την τιμή να δουλεύω με υπέροχες, δημιουργικές γυναίκες που μου δίνουν έμπνευση».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη minke (@minke)

Read More

And More