Έχεις αγανακτήσει με τα μαλλιά σου;

Το καλοκαίρι έφθασε επίσημα στο τέλος του. Ήλιος, θάλασσα, χλώριο και άλλοι εξωτερικοί παράγοντες πέρασαν τα μαλλιά σου από ένα δυνατό crash test. Έφτασε η στιγμή της ολικής αναδόμησης. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tips που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα μαλλιά σου στον.. ίσιο δρόμο!
Συστηθείτε!
Γνώρισε απο την αρχή τον τύπο των μαλλιών σου. Πρίν αρχίσεις τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να βρείς το ιδανικό στυλ για τα μαλλιά σου πρέπει να ξέρεις καλά με τι είδους πρώτη ύλη έχεις να κάνεις. Γνωρίζοντας καλά τον τύπο των μαλλιών σου θα μπορέσεις να διαλέξεις τα σωστά προϊόντα για την υγεία των μαλλιών σου. Ο τύπος των μαλλιών μας αλλάζει με το πέρασμα των χρόνων και σχετίζεται άμεσα με τις καιρικές συνθήκες, τις διατροφικές μας συνήθειες και τον τρόπο ζωής. Οπότε σκέψου το καλύτερα πρίν αποφασίσεις ή ιδανικά, επισκέψου έναν ειδικό δερματολόγο για μια πιο ολοκληρωμένη διάγνωση.
Τώρα κάνε κλικ εδώ και βρες τα προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στον δικό σου τύπο!
Το Νο1 όπλο σου!
Μάθε πως να χρησιμοποιείς σωστά το πιστολάκι ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου. Aν κάθε φορά που στεγνώνεις τα μαλλιά σου, παρά την προσπάθεια που καταλάβεις, δεν δείχνουν όπως όταν βγαίνεις από το κομμωτήριο ήρθε η ώρα να το ψάξεις λίγο παραπάνω και να μάθεις πως πρέπει να χρησιμοποιείς το πιστολάκι ανάλογα με τον τύπο σου. Aν θέλεις όγκο, για παράδειγμα, φρόντισε να επιμείνεις στις ρίζες κουνώντας ελαφρά με τα δάχτυλα, αν τα μαλλιά σου έχουν την τάση να φριζάρουν χτένισέ τα καλά και άπλωσε ένα serum στις άκρες το οποίο θα λειάνει φυσικά τα μαλλιά σου και θα τους δώσει λάμψη.
Σγουρά μαλλιά εδώ και τώρα
Πολλοί υποστηρίζουν πως τα ίσια μαλλιά είναι ευλογία. Αν όμως τα έχεις βαρεθεί, μάθε τον σωστό τρόπο για να κάνεις τις πολυπόθητες μπούκλες. Διάλεξε ένα κεραμικό ψαλίδι το οποίο διαχέει τη θερμότητα από μέσα προς τα έξω. Φρόντισε να έχεις στεγνώσει καλά τα μαλλιά σου πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία. Αν τα μαλλιά σου είναι λεπτά και οι μπούκλες δεν “κρατάνε”, φρόντισε να ψεκάσεις κάθε τούφα με λακ προκειμένου να παρατείνεις τη διάρκεια.
Μην τα κάψεις!
Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν τα ίσια μαλλιά, βρες τον σωστό τρόπο να χρησιμοποιείς το σίδερο ισιώματος χωρίς να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου. Διάλεξε ένα flat, κεραμικό σίδερο. Προετοίμασε τα μαλλιά σου με μια κρέμα περιποίησης που θα τα προστατεύσει από τη θερμότητα. Χώρισε προσεκτικά τα μαλλιά σου και ξεκίνα τη διαδικασία ισιώματος από μέσα προς τα έξω.
Τώρα έχεις τις βασικές γνώσεις για να περιποιηθείς σωστά τα μαλλιά σου χωρίς να τα ταλαιπωρήσεις. Έτοιμη να εντυπωσιάσεις;

Της Χριστίνας Σκαρμούτσου

Read More

And More