Καραντίνα… τέλος! “Βούλιαξαν” οι παραλίες και τα νότια προάστια από κόσμο – Φωτορεπορτάζ

Σάββατο σήμερα και ο καιρός ήταν άκρως καλοκαιρινός και ηλιόλουστος! Αφού περάσαμε σχεδόν δύο μήνες κλεισμένοι σπίτι και αφού τα μέτρα απαγόρευσης έληξαν να ισχύουν από την Δευτέρα 4 Μαΐου, όπως καταλαβαίνεις σήμερα επικράτησε χαμός στους δρόμους. Μόλις πέντε ημέρες μετά την μερική άρση των μέτρων, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες των νοτίων προαστίων για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μετά από δύο μήνες καραντίνας και με τέτοιο καιρό, όλοι ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν σήμερα την πρώτη τους βουτιά! Και όσοι δεν πήγαν για μπάνιο, πήραν καφέ στο χέρι, τους φίλους τους και πήγαν για περίπατο στο Παλαιό Φάληρο αλλά και στο Μικρολίμανο. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την πολυκοσμία στα νότια προάστια και ανθρώπους που περίμεναν πώς και πώς την άρση των μέτρων για να πάρουν τον αέρα τους!

Τι και αν ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ, όπως θα δεις στις φωτογραφίες… οι πολίτες ούτε μάσκες φορούσαν αλλά και οι πιο πολύ δεν τηρούσαν καν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους!

Δες το φωτορεπορτάζ του TLIFE:

Φωτογραφίες: TLIFE

Read More

And More