Καραντίνα vol 2: Ποιοι celebrities μπήκαν στην κουζίνα και… μεγαλούργησαν; (pics)

Μία εβδομάδα έχει περάσει από το δεύτερο lockdown για τη χώρα μας. Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη και τα μέτρα για την προστασία μας από τον covid-19 αυξάνονται συνεχώς.

Και όσο οι πολίτες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους για να προστατευτούν από τον «εχθρό», εξαίρεση δεν μπορούν να αποτελέσουν οι Έλληνες celebrities.

Κάποιοι το έχουν ρίξει στην άθληση στη φύση, κάποιοι στον χριστουγεννιάτικο στολισμό και άλλοι στη μαγειρική.

Το TLIFE συγκέντρωσε όλες τις κυρίες που τις τελευταίες ημέρες μπήκαν στην κουζίνα και… μεγαλούργησαν. Πάμε να δούμε τις εικόνες…

“H σωστή καραντίνα επιβάλλει πολλή μαγειρική κι εγώ ξεκίνησα”, γράφει, μεταξύ άλλων, η Έλλη Κοκκίνου που ετοίμασε μια λαχταριστή σπανακόπιτα. Η τραγουδίστρια δεν πρόλαβε να τη φωτογραφίσει ολόκληρη, καθώς ο γιος της πρόλαβε να “κλέψει” ένα κομμάτι!

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια ετοίμασε γεμιστά για εκείνη και τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κέλλυ Κελεκίδου έφτιαξε ρεβυθόσουπα με κουρκουμά για τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά τους…

Η οικογένεια της Δέσποινας Καμπούρη λατρεύει τα μακαρόνια με κιμά. 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ετοίμασε κάτι light για φαγητό. Πώς, μετά, να μην είναι “φέτες”;

Η Ελεονώρα Μελέτη μαγείρεψε κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές, όσο ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης τη βιντεοσκοπούσε!

Ουκ ολίγες φορές, η Μυρτώ Αλικάκη έχει δείξει την αγάπη της για τη μαγειρική της. Ένα από τα βράδια της καραντίνας, λοιπόν, προτίμησε να ετοιμάσει για τα δύο αγόρια της: burger σολομού και… greek suvlaki!

Και η Βάσω Λασκαράκη, όμως, ετοίμασε ένα παραδοσιακό φαγητό από την Κρήτη, τόπο καταγωγής του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου. Η ηθοποιός δοκίμασε να φτιάξει κοκκινιστούς χοχλιούς με ρύζι. “Σαν της μάνας μου”, σχολίασε ο σεφ στην επαναδημοσίευση της φωτογραφίας.

 

 

Read More

And More