Κardashians: Η μεγάλη αλλαγή στην οποία προχώρησαν μετά από 42 χρόνια

Mια σοβαρή απόφαση, η οποία οδηγεί σε μία μεγάλη και δυστυχώς αναγκαία αλλαγή φαίνεται πως οδηγήθηκε η οικογένεια Kardashians/Jenner λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊο. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή οικογένεια πρόκειται να σπάσει μια παράδοση 42 ετών αφού φέτος δε θα κάνουν το ετήσιο πάρτι τους την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Οι περιπτώσεις Covid ξεφεύγουν από τον έλεγχο στην Καλιφόρνια. Αποφασίσαμε λοιπόν ότι δεν θα κάνουμε πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων φέτος. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχουμε πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων από το 1978. Πρώτα όμως η υγεία και η ασφάλεια! Η σοβαρή αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας είναι απαραίτητη», απάντησε η Khloe σε έναν θαυμαστή όταν τη ρώτησε αν φέτος θα κάνουν το ετήσιο gala τους ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε : «Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Χωρίς χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και κανένα πάρτι παραμονής Χριστουγέννων φέτος. Ο Covid έχει αναλάβει». Αυτή βέβαια είναι μια απόκλιση από μια προηγούμενη δήλωση που έκανε η Khloe για το χριστουγεννιάτικο πάρτι όταν αποκάλυψε πώς η οικογένεια θα μπορούσε να το ξεπεράσει φέτος παρά την πανδημία του κορονοϊού.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει, κι έτσι για πρώτη φορά έπειτα από 42 ολόκληρα χρόνια φέτος δεν θα έχουμε Kardashians Christmas party και αυτό πράγματι είναι μια major αλλαγή στο 2020.

Read More

And More