Καρέ-καρέ η προετοιμασία του Κώστα Μαρτάκη στο καμαρίνι του, λίγο πριν την πρεμιέρα του! (pics)

Ο Κώστας Μαρτάκης είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους ωραιότερους και πλέον ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς τους. Οι εκατοντάδες θαυμάστριες του παραληρούν κάθε φορά που τον βλέπουν, παρακαλώντας για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο και σίγουρα οι αφίσες με το πρόσωπο του κοσμούν πολλά κοριτσίστικα δωμάτια. Με πάνω από δέκα χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία, ο γοητευτικός τραγουδιστής με την ακαταμάχητη σκηνική παρουσία δε σταματά να βελτιώνεται κάθε ημέρα που περνά, βάζοντας ως μόνο στόχο το καλύτερο. Έχοντας στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και κορυφαίες συνεργασίες, ο Κώστας συνεχίζει να κάνει σταθερά βήματα στον χώρο της μουσικής, διανύοντας την πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας του.

Το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου, ο γοητευτικός τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα στο ανακαινισμένο Votanikos Plus, στο πλευρό του Μάκη Δημάκη και της Χρύσπας. Φανερά ανανεωμένος και πιο λαμπερός από ποτέ, ο Κώστας Μαρτάκης εμφανίστηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου με τη νέα ερωτική μπαλάντα του «Αν είσαι έρωτας», αλλά και όλες τις παλαιότερες επιτυχίες. Για μία ακόμα φορά έδωσε τον καλύτερο εαυτό και απέσπασε το θερμότερο χειροκρότησα του κοινού.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο καμαρίνι του τραγουδιστή και εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία του. Φανερά ευδιάθετος και χωρίς το άγχος της άγχος της πρεμιέρας, φόρεσε το υπέροχο κοστούμι του και, αφού πόζαρε μαζί με τους συναδέλφους του, βγήκε στη σκηνή και προκάλεσε πανικό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More