Καρέ-καρέ στο “Μαζί σου”: Πώς συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος του Γιάννη Μακρή [video]

Η εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου” το μεσημέρι της Παρασκευής παρουσίασε τις μαρτυρίες δύο ανδρών που βρίσκονταν κοντά στο σημείο που έγινε η σύλληψη του 31χρονου Βούλγαρου που φέρεται να εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018. Το θύμα έβγαινε από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας έχοντας ως προορισμό τα εγκαίνια των καινούργιων του γραφείων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο επιχειρηματίας έπεσε νεκρός από τα πυρά του δολοφόνου του και τα εγκαίνια δεν έγιναν ποτέ.

Ο πρώτος μάρτυρας ανέφερε μεταξύ άλλων: “Νομίζω ήταν γύρω στις 6.05-6.10 το απόγευμα. Εγώ ήμουν απέναντι από το ξενοδοχείο που έγινε το συμβάν. Δεν είδα αν κυνήγαγαν το αμάξι ή αν ήταν σταματημένο. Απλά άκουσα ένα τρακάρισμα. Είδα δηλαδή ένα αμάξι από την παραλιακή και ένα από την πάνω μεριά από την πλευρά του γκολφ μάλλον κατέβηκε και έστριψε στο κενό. Και πήγε το ένα αμάξι μπροστά και ένα πίσω. Το μπροστινό τράκαρε την πόρτα του συνοδηγού και κατέβηκαν από το αμάξι. Δεν έκανε κάποια προσπάθεια να ξεφύγει αυτός ο άνθρωπος και μετά τον μαζέψανε και τον πήραν”.

Την δεύτερη μαρτυρία την κατέθεσε ένας άνδρας που ήταν εκεί την ώρα της σύλληψης του 31χρονου: “Η ώρα πρέπει να ήταν γύρω στις 6.00 με 6.30, ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος από τρακάρισμα αυτοκινήτου, ήταν δηλαδή χαρακτηριστικός θόρυβος. Κατευθείαν εγώ σηκώθηκα για να δω τι έχει γίνει, αλλά ταυτόχρονα ακούστηκαν φωνές, ακούστηκαν πολλά άτομα και ένας από αυτούς έλεγε “μην κουνιέσαι”, “μην κουνιέσαι” φώναζε δηλαδή, φώναζε. Και καθώς σηκώθηκα είδα αστυνομικούς, οι οποίοι κρατούσαν και αυτόματα όπλα, περίστροφα και τα λοιπά και είχαν περικυκλώσει ένα αυτοκίνητο. Αυτά τώρα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα”.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Read More

And More