Site icon TLIFE

Karina Pereira: Η Marketing Manager της ING Ελλάδος αποκαλύπτεται στο TLIFE!

Η Karina Pereira είναι η Διευθύντρια Μarketing της ING Ελλάδος και μιλά στο TLIFE για τo προγράμμα εταιρικής υπευθυνότητας Ζήσε υπεύθυνα, τις “καλές” συνήθειες που έχει βάλει στη ζωή της αλλά και γιατί επέλεξε η εταιρία της να στήριξει το 1ο Athens Santa Run που διοργανώθηκε στην πόλη μας.

Mιλήστε μας για τη φιλοσοφία της ING Live Well
“H φιλοσοφία “Live Well” αποτελεί για εμάς στην ING Ελλάδος την «καρδιά» όλων των επικοινωνιακών ενεργειών μας για την ελληνική αγορά. Πιστεύουμε ότι η πρόληψη, η καλή φυσική κατάσταση και γενικότερα ο ισορροπημένος τρόπος ζωής, αποτελούν τα σωστά συστατικά του motto «Ζούμε Καλά» (“Live Well”). Στο πλαίσιο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρία μας έχουμε γίνει οι πρεσβευτές αυτής της φιλοσοφίας, διαδίδοντας με κάθε ευκαιρία τα δυνατά μηνύματά της.

Πηγή έμπνευσης για τη γέννηση του “Live Well” αποτέλεσαν οι σειρές προϊόντων Orange Cross και Orange Easy. Πρόκειται για προγράμματα, τα οποία εκτός από την παροχή ολοκληρωμένης ασφάλισης υγείας, έχουν ως βασικό θεμέλιο την πρόληψη και την ευεξία. Μέσω των προγραμμάτων αυτών δίνουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται τη δυνατότητα να διατηρούν και να βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθημερινά.”

Τι έχετε υιοθετήσει στη δική σας ζωή από τη φιλοσοφία της ING;
“Η διακοπή του καπνίσματος, ο υγιεινός τρόπος διατροφής και η άσκηση αποτελούν συνήθειες που έχουν γίνει πρακτικές για εμένα, τις οποίες έχω εντάξει στην καθημερινότητά μου. Αγαπώ τα σπορ και ιδιαίτερα το snowboard, καθώς και το mountain biking, δύο δυναμικά αθλήματα τα οποία βελτιώνουν σημαντικά τη φυσική μας κατάσταση. Επιπλέον, είμαι ιδιαίτερα τυπική με τον προληπτικό έλεγχο της υγείας μου, πραγματοποιώντας όλα τα απαιραίτητα check up και εξετάσεις .”

/

Ποιo Live Well event έχετε ξεχωρίσει και γιατί;

“Τα τελευταία χρόνια έχουμε διοργανώσει δύο ING Live Well events με εξαιρετική επιτυχία. Η επιτυχία για εμάς υπολογίζεται από την αγάπη του κόσμου, που έχει αγκαλιάσει και στηρίζει αυτή τη διοργάνωση. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το Ζάππειο στο 1ο ING Live Well event, καθώς και το φετινό στην πλατεία Συντάγματος.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο από τα δύο. Με ενθουσίασε ιδιαίτερα ότι δύο κεντρικά σημεία της πόλης μας γέμισαν πορτοκαλί χαμόγελα και ανθρώπους όλων των γενιών, που περπάτησαν, έκαναν ποδήλατο και έτρεξαν για να γιορτάσουν την υγεία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Έλληνας πλέον αναγνωρίζει την αξία και σημαντικότητα της υγείας και της πρόληψης. Εμείς στην ING είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να προωθούμε τα μηνύματά αυτά μέσω αυτής της μεγάλης γιορτής για την υγεία.”

Ποιoς από τους πυλώνες του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Ζήσε υπεύθυνα της ING έχει ιδιαίτερη σημασία για σας;
“Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των εργαζομένων της ING. Για εμάς, η υπεύθυνη συμπεριφορά μας αφορά όλους: την εταιρία, τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους συνεργάτες μας. Σε εταιρικό επίπεδο αναπτύσσουμε δράσεις σε όλους τους πυλώνες του προγράμματος «Ζήσε Υπεύθυνα», οι οποίες και αποτελούν κίνητρο για τους ανθρώπους μας για μία πιο υπεύθυνη συμπεριφορά.

Στο επίκεντρο του προγράμματός μας εντάσσουμε το παιδί και την οικογένεια, που έχουν ανάγκη την φροντίδα μας, ειδικότερα αυτήν την εποχή που διανύουμε. Οι σημαντικότερες δράσεις για τον συγκεκριμένο πυλώνα αφορούν στην ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων μέσω χρηματικών δωρεών, συλλογής υλικού, τη φιλοξενία Χριστουγεννιάτικων bazaar στα Κεντρικά μας Γραφεία, καθώς και στην παροχή εθελοντικής εργασίας στους οργανισμούς που στηρίζουμε.”

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Santa Run. Γιατί επέλεξε η ING να στηρίξει αυτόν τον θεσμό;
“Η πόλη μας έχει ανάγκη από τόνωση αισιοδοξίας, από χαμόγελο και θετική διάθεση. Το Santa Run – μία επιτυχημένη διοργάνωση που έχει καθιερωθεί σε πλήθος μητροπόλεων παγκοσμίως – αποτέλεσε μία σπουδαία ευκαιρία για να γεμίσουμε με γιορτινή διάθεση το κέντρο της πόλης μας. Στηρίξαμε το 1ο Athens Santa Run και περίπου 800 Αη-Βασίληδες όλων των ηλικιών τρέξαμε για καλό σκοπό!

“Τελικός σκοπός της διοργάνωσης ήταν το σύνολο των εσόδων να διατεθεί για την αποκατάσταση των Παιδικών Χαρών του Δήμου Αθηναίων. Με τη συμμετοχή μας θα προσφέρουμε ξεγνοιασιά, χαμόγελα και ευκαιρίες για παιχνίδι στα παιδιά της Αθήνας.”

© 2024 tlife.gr