Το facebook έσωσε κοριτσάκι από τον καρκίνο!

Η Nicola Sharp έκανε την συνηθισμένη ενέργεια που κάνουν οι περισσότεροι χρήστες του facebook, έψαχνε στην σελίδα της φίλης της Michele Freeman. Η 42χρονη γυναίκα, που εργάζεται ως νοσοκόμα κοιτώντας τις φωτογραφίες της φίλης της εντόπισε μία που της τράβηξε την προσοχή, με την 2χρονη κόρη της Grace.

Από την συγκεκριμένη φωτογραφία η Nicola παρατήρησε ότι το κοριτσάκι, αντί για κόκκινα μάτια που έχουν οι περισσότεροι στις ερασιτεχνικές λήψεις, είχε στο αριστερό της μάτι ένα άσπρο σημάδι που σήμαινε καρκίνο. Η ίδια εργάζεται στην παιδιατρική για πάνω από 20 χρόνια κι έτσι ήρθε άμεσα σε επαφή με την μητέρα της μικρής.

Η μικρή Grace διαγνώσθηκε ότι είχε δύο όγκους και είχε χάσει ολικά την όρασή της στο αριστερό μάτι. Οι γιατροί είπαν πως αν είχε εξαπλωθεί ο καρκίνος θα ήταν θανατηφόρος. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και η μικρή ταξιδεύει στο Birmingham κάθε 4 εβδομάδες για ειδικές θεραπείες με laser, πράγμα που θα το κάνει για το υπόλοιπο της ζωής της.

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Nicola έσωσε τη ζωή του παιδιού μου. Δεν υπήρχε κανένα σύμπτωμα και ούτε που φανταζόμασταν ότι το παιδί μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα με τα μάτια του”, είπε η μητέρα της.

Read More

And More