Καρλ Λάγκερφελντ: Έγινε πράξη η τελευταία επιθυμία του μεγάλου σχεδιαστή!

Καρλ Λάγκερφελντ: Έγινε πράξη η τελευταία επιθυμία του μεγάλου σχεδιαστή! | tlife.gr

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε χθες, στη Ναντέρ της Γαλλίας, η τελετή αποτέφρωσης του Καρλ Λάγκερφελντ. Αυτή, άλλωστε, ήταν η τελευταία επιθυμία του μεγάλου σχεδιαστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, σε ηλικία 85 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Closer, η σορός του «Κάιζερ της μόδας» έφτασε με πομπή στον ειδικό χώρο όπου ήταν το αποτεφρωτήριο, ενώ στην τελετή είχαν προσκληθεί ελάχιστοι φίλοι του. Μάλιστα, το «παρών» έδωσε και η αγαπημένη γάτα του, Choupette, η οποία έφθασε στο χώρο μέσα σε μια τσάντα Louis Vuitton.

Στην τελετή αποτέφρωσης παραβρέθηκαν επίσης: ο ισχυρός άντρας του ομίλου LVMH group Μπερνάρ Αρνό με τη σύζυγό του, η αγαπημένη του φίλη Καρόλίνα του Μονακό και η στενή συνεργάτιδά του Βιρζινί Βιάρ, η οποία τον διαδέχθηκε στη διεύθυνση σχεδιασμού των κολεξιόν του οίκου Chanel.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η τέφρα του Καρλ Λάγκερφελντ θα τοποθετηθεί μαζί με εκείνη της μητέρας του και ένα μέρος της με εκείνη του Ζακ ντε Μπασέ, ο οποίος υπήρξε σύντροφός του. Το υπόλοιπο από την τέφρα του θα δοθεί στην οικογένεια του Ζακ ντε Μπασέ, σε ειδικά σχεδιασμένη τεφροδόχο.

READ more