Κάρμεν Ρουγγέρη: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγο και την κόρη της! [pics]

Είναι μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες της ελληνικής σκηνής τόσο στα παιδάκια, όσο και στους μεγάλους. Ο λόγος για την Κάρμεν Ρουγγέρη που όλοι έχουμε αγαπήσει μέσα από την τηλεόραση και το θέατρο, αλλά και μέσα παό το μόνιμο χαμόγελο που έχει στα χείλη της, Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, αν και διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, νιώθει ευλογημένη για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Ανδρέα Κουλουμπή.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Την γνωστή ηθοποιό Χριστίνα Κουλουμπή και τον λιγότερο γνωστό αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχο Βίκτορα. Ο γιος της Κάρμεν Ρουγγέρη είναι μπασίστας και μάλιστα συμμετέχει στην παράσταση “Βάκχες” που παρουσιάζεται στη Στέγη Γραμμάτων Και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Έτσι, με αφορμή τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο θεατρικό έργο, ο Βίκτορας Κουλουμπής είδε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πλευρό του. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε σε μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους όλη την οικογένεια της Κάρμεν Ρουγγέρη που πόζαρε χαμογελαστή…

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More