Καρντάσιαν -Τζένερ: Η οικογενειακή φωτογραφία από τα παλιά – Δε θυμίζουν σε τίποτα τη σημερινή τους εικόνα

Με αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών, ένα από τα fan pages των KardashiansJenners, δημοσίευσε μια οικογενειακή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε η Κάιλι Τζένερ στο δικό της προφίλ, δείχνοντας στους ακόλουθούς της, πως ήταν η εικόνα τόσο της ίδιας όσο και των αδερφών της, χρόνια πριν, τότε που καμία τους δεν είχε υποβληθεί σε καμία χειρουργική επέμβαση.

Στην εν λόγω φωτογραφία, βλέπουμε να ποζάρουν ο Ρομπ, η Κιμ, η Κλόε και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με τις μικρές τότε αδερφές τους, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ. Όλοι φορούν μαύρα ρούχα πιθανότατα την ώρα του οικογενειακού δείπνου τους για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Αν και για αρκετά χρόνια η Κάιλι Τζένερ δεν παραδεχόταν ότι έχει κάνει «πολλές πλαστικές» αρνούμενη επίμονα την επέμβαση στο στήθος, πρόσφατα παραδέχτηκε ότι δεν ισχύει. Στο ριάλιτι που δείχνουν τη ζωή τους, η διάσημη τηλεπερσόνα κι επιχειρηματίας της οικογένειας Καρντάσιαν είχε μία συζήτηση με την κολλητή της φίλη, Στέισι Καρανικολάου.

Στη συζήτηση αυτή, η Κάιλι Τζένερ αναφέρθηκε στην απόφασή της στα 19 της χρόνια να κάνει αυξητική στήθους, λέγοντας μάλιστα πως δεν θα ήθελε η κόρη της να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τις πλαστικές επεμβάσεις, ειδικά από τόσο μικρή ηλικία.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη karina (@mafiakylie)

Read More

And More