“Καρντάσιανς”: Θα βγαίνουν στον αέρα πλέον μαγνητοσκοπημένα;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την φημολογία που έχει ξεσπάσει και θέλει την βραδινή, ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καρντάσιανς”, να μην βγαίνει πλέον στον αέρα ζωντανά από το νέο χρόνο, αλλά να γυρνάει και πάλι στην μαγνητοσκοπημένη μορφή της.

Βλέπετε, η φημολογία αυτή άρχισε να διαδίδεται με ταχύτητα φωτός μετά την φετινή μέτρια πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, η οποία αναμφισβήτητα στην live έκδοσή της έχει χάσει σε σημαντικό βαθμό την περσινή δυναμική που είχε αναπτύξει όντας μαγνητοσκοπημένη.

Παρόλα αυτά, η παραπάνω φημολογία δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα μιας και δεν έχει τεθεί κανένα τέτοιο θέμα στον ΑΝΤ1.

“Οχι, δεν τίθεται θέμα τα “Καρντάσιανς” να γίνουν μαγνητοσκοπημένα. Η εκπομπή θα συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα ζωντανά, όπως ακριβώς ξεκίνησε φέτος το τηλεοπτικό της ταξίδι”, δηλώνει στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Μάλιστα, η εκπομπή πλέον δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό της και τις ισορροπίες της και να βελτιώνει διαρκώς την εικόνα της, οπότε όπως καταλαβαίνεις τώρα που τα πράγματα μπαίνουν σε ένα δρόμο, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουμε σε μία τέτοια απόφαση”.

Read More

And More