Κάρπαθος: ”Με εξέδιδαν σε μεγαλογιατρούς με αντάλλαγμα ιατρικές υπηρεσίες στο κύκλωμα”

Σε πραγματικό θρίλερ για τρεις γνωστούς γιατρούς της Καρπάθου εξελίσσεται η δικαστική έρευνα για την φρικιαστική υπόθεση σωματεμπορίας ανηλίκων, με θύματα δύο παιδιά που διέμεναν σε ίδρυμα στην Ουγγαρία. Από τις μαρτυρικές καταθέσεις, φέρεται να προέκυψε ότι είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί τους με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη και να κινείται η διαδικασία για την κλήτευσή τους ενώπιον του Ανακριτή!

Στην κατάθεσή της, η 15χρονη, που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, είπε ότι διέμενε στο Kecskemet της Ουγγαρίας σε ένα διαμέρισμα της πρόνοιας μαζί με 4 ακόμη κοπέλες διότι οι γονείς της είχαν χωρίσει. Η 16χρονη φίλη της, που ήδη βρισκόταν στην Ελλάδα, της απέστειλε, όπως είπε, ένα μήνυμα στο Facebook για να την επισκεφθεί στη χώρα μας και εκείνη δέχτηκε ταξιδεύοντας στη χώρα μας με τη χρήση προσωρινού δελτίου ταυτότητας!

Για την έκδοση του προσωρινού δελτίου αλλά και για τη μεταφορά της στην Ελλάδα μερίμνησε ένας Έλληνας ονόματι “Κώστας” οδηγός λεωφορείου, έναντι αμοιβής, ενώ στην Αθήνα την παρέλαβε ένας Αλβανός.

Με το που έφτασε στην Κάρπαθο η 16χρονη φίλη της της εκμυστηρεύτηκε ότι την αναζητεί η αστυνομία στην Ουγγαρία και ότι μια 33χρονη την εξέδιδε στο νησί προσθέτοντας ότι χρειαζόταν τα χρήματα για να κάνει έκτρωση.

Την επόμενη ημέρα το πρωί η 33χρονη της είπε ότι θα εργάζεται για εκείνη και θα εκδίδεται σε πελάτες μέχρι που να επιστρέψει η 16χρονη φίλη της από την Αθήνα, όπου θα ταξίδευε μαζί της, για να υποβληθεί σε έκτρωση.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More