Καρράς – Μακρόπουλος: Ξεσήκωσαν το κοινό στη χθεσινή τους πρεμιέρα!

Καρράς – Μακρόπουλος: Ξεσήκωσαν το κοινό στη χθεσινή τους πρεμιέρα! | tlife.gr
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας. Στη χθεσινή τους πρεμιέρα στο Teatro επικράτησε το αδιαχώρητο και οι δυο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Ο Βασίλης Καρράς, με τον νέο του δίσκο “Έτσι Λαϊκά” να είναι στην κορυφή των πωλήσεων και με το τραγούδι του “Μη μ’ αγαπάς” δια χειρός Μιχάλη Χατζηγιάννη, επέστρεψε στο Teatro Music Hall για ακόμη μια σεζόν σε μια ξεχωριστή συνεργασία με τον Νίκο Μακρόπουλο έναν απ’ τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς.

Ο Νίκος Μακρόπουλος έχοντας στο βιογραφικό του μεγάλες συνεργασίες και πολλές επιτυχίες, ερμήνευσε το “Λάρισα Εμπιστευτικό” και πολλές ακόμη επιτυχίες του. Ξεχωριστή στιγμή η συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών επί σκηνής σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και ο ασταμάτητος λουλουδοπόλεμος.

Μαζί τους το πιο hot συγκρότημα της νεολαίας, οι VEGAS που με τις επιτυχίες τους αλλά και την ξεχωριστή τους σκηνική παρουσία δίνουν το δικό τους στίγμα στην πιο δυνατή συνεργασία του φετινού χειμώνα. Στο πρόγραμμα συμμετέχει επίσης η ταλαντούχα Ειρήνη Δανιήλ αλλά και μία ομάδα νέων παιδιών αποτελούμενη από τον Χρήστο Έξαρχο, Ειρήνη Ντίσιου, Ζενίλντα και Θεοδώρα Μυτίδου.

Το «παρών» στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους ήταν ο Μάρκος Σεφερλής, η Shaya και πολλοί άλλοι…

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

READ more