Καταγγελία σοκ στο Μαζί σου Σαββατοκύριακο: «Μου έκανε διπλή μαστεκτομή χωρίς λόγο!»

Συγκλονίζει η ιστορία της Σοφίας από την Κατερίνη. Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της μετά από διπλή μαστεκτομή, η οποία δεν υπήρχε λόγος να γίνει, καθώς δεν είχε, όπως τελικά διαπιστώθηκε προδιάθεση για καρκίνο. Ο γονιδιακός έλεγχος σύμφωνα με όσα δήλωσε δεν έγινε ποτέ και όταν πραγματοποιήθηκε τα αποτελέσματα ήταν καθαρά, αλλά ήταν πλέον αργά.

Η μητέρα της είχε νοσήσει από καρκίνο σε μικρή ηλικία κάτι το οποίο την έκανε να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις δικές της προληπτικές εξετάσεις.

Η περιπέτεια της Σοφίας, όπως εξιστορεί στην εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο με την Τατιάνα Στεφανίδου, άρχισε όταν βρέθηκαν κάποιες ασβεστώσεις στο στήθος της μετά από ένα τυπικό έλεγχο το 2018. «Μου είπαν να κάνω μαγνητική και μου σύστησαν επίσης να κάνω και γονιδιακό έλεγχο. Μου το σύστησε ένας γιατρός με τον οποίο είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Μου είχε πει ότι αν βγει θετικό το τεστ θα έκανα μαστεκτομή. Μετά από 30 ήμερες μου είπε ότι τα αποτελέσματα είναι θετικά και δεν τα είδα γιατί του είχα πλήρη εμπιστοσύνη. Τον πίστεψα και κανονίσαμε το χειρουργείο».

Όπως ανέφερε, μάλιστα, μπήκε άμεσα στο χειρουργείο γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις ο καρκίνος μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή. «Σε 10 ημέρες κλείσαμε το χειρουργείο και έγινε η μαστεκτομή».

Πηγή: Newsit

Read More

And More