Καταπέλτης ο Νίκος Μωραΐτης για Σάκη Ρουβά: «Έχω ξεγράψει από τη μνήμη μου τα τραγούδια που του έδωσα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Νίκο Συρίγο μίλησε ο στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος «έσφαξε» με το γάντι τον δημοφιλή τραγουδιστή Σάκη Ρουβά.

Αναφορικά με την τελευταία τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και την απαγόρευση του Νίκου Τερζή να λέει κομμάτια του, ο Νίκος Μωραΐτης απάντησε πως είναι κατά των απαγορεύσεων, ενώ έχει ξεγράψει από τη μνήμη του σχεδόν τα τραγούδια που έχει δώσει στον Σάκη Ρουβά, «οπότε δεν έχω τίποτα να απαγορέψω».

«Δύο φορές. Είμαι κατά των απαγορεύσεων, δηλαδή αν «γεννήσεις» ένα τραγούδι, δεν μπορείς να το ελέγχεις όλη σου τη ζωή. Συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά, επειδή έχω παρατηρήσει πολλές φορές τον τρόπο που λειτουργεί… Δύο τραγούδια του έχω δώσει και τα έχω ξεγράψει από τη μνήμη μου» είπε ο Νίκος Μωραϊτης.

 

«Δεν έχω μέσα μου τίποτα να απαγορεύσω γιατί θεωρώ πως δεν του έχω δώσει ούτε λέξη. Είναι ένας άνθρωπος, όπου ο τρόπος που διαχειρίζεται τη δημόσια εικόνα του μέχρι πρόσφατα περιστατικά, όχι απλά δεν με καλύπτει αλλά θα ήθελα να είναι το αντίθετο από τη δική μου τη ζωή. Θα ήθελα να έχω πλήρη διαχωρισμό και καμία επαφή με αυτό που εκφράζει κι είναι» συμπλήρωσε ο Νίκος Μωραϊτης.

Read More

And More