«Κατάπια όσα χάπια είχα.Σε λίγο θα είμαι νεκρή»!

«Κατάπια όσα χάπια είχα.Σε λίγο θα είμαι νεκρή»! | tlife.gr

Αυτά τα συγκλονιστικά λόγια, έγραψε στο status της η 42χρονη Simone…Kανείς όμως από τους 1.048 διαδικτυακούς φίλους δεν φάνηκε να συγκινήθηκε και κανείς της δεν προσπάθησε να την σώσει!

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η 42χρονη Σιμόν ανάρτησε στο status της το έξης μήνυμα: «πήρα όλα μου τα χάπια. Σύντομα θα είμαι νεκρή. Αντίο σε όλους».

Κάνεις από όσους διάβασαν το συγκλονιστικό τελευταίο της μήνυμα, το ψηφιακό σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε, δεν επιχείρησε να την αποτρέψει. 17 ώρες μετά και ύστερα από τηλεφώνημα της ανάπηρης μητέρας της, η αστυνομία διέρρηξε την πόρτα του διαμερίσματος και βρήκε τη 42χρονη γυναίκα νεκρή.

Πολλοί από εκείνους που ήταν «φίλοι» της στο Facebook έμεναν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της, στο Μπράιτον. Θα μπορούσαν να έχουν πάει να τη σώσουν ακόμη και με τα πόδια. Αλλά προτίμησαν να αδιαφορήσουν

Μερικοί μάλιστα, αντί να προσπαθήσουν έστω να επικοινωνήσουν μαζί της για να τη μεταπείσουν, της άφησαν σκληρά μηνύματα για τον τρόπο που επέλεξε να στείλει κραυγή αγωνίας και απόγνωσης. Κάποιος την αποκάλεσε ψεύτρα και ένας άλλος θεώρησε… καλό να της πει ότι είναι επιλογή της αν θα αυτοκτονήσει ή όχι!

Και όσοι, που όμως βρίσκονταν μακριά, θέλησαν να προσπαθήσουν έστω να βοηθήσουν, δεν είχαν ανταπόκριση. Κάνεις δεν τους έδινε πληροφορίες για τη διεύθυνση ή το τηλέφωνο της. Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, κάποιος έστειλε μήνυμα στο κινητό της μητέρας της: «κάλεσε βοήθεια» έλεγε το μήνυμα. Και έτσι, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς άφησε την τελευταία της πνοή η 42χρονη γυναίκα, αν μπορούσε πραγματικά να τη σώσει κάποιος αλλά και ποια ήταν τα αίτια που την οδήγησαν να δώσει τέλος στη ζωή της

READ more