Κate Middleton: Αυτή είναι η αγαπημένη της παιδική ανάμνηση

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η δούκισσα του Cambridge συμμετείχε σε ένα Q&A όπου μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την ανατροφή των παιδιών ενώ έκανε και κάποιες σκέψεις για τη δική της παιδική ηλικία. Η Kate Middleton είχε ξεκινήσει την έρευνά της νωρίτερα μέσα στον χρόνο, και τώρα αποκάλυψε τα ευρήματα από αυτή τη σημαντική μελέτη.

Η σύζυγος τους πρίγκιπα Ουίλιαμ έδωσε μια ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρώιμη παιδική ηλικία, τονίζοντας μάλιστα πως αυτή είναι και η αγαπημένη της περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου.

“Τα πρώτα χρόνια δεν αφορούν μόνο τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για το πώς θα μεγαλώσουμε την επόμενη γενιά ενηλίκων. Πρόκειται για την κοινωνία που θα γίνουμε” δήλωσε μέσα από το μαγνητοσκοπημένο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίσει τα ξεσπάσματα της συγκεκριμένης ηλικίας, ως μητέρα τριών παιδιών, η δούκισσα γέλασε. “Ναι, αυτό είναι δύσκολο. Θα ήθελα κι εγώ η ίδια να ρωτήσω τους ίδιους τους ειδικούς! ” αστειεύτηκε. Μιλώντας για τη δική της ανατροφή, η Kate ρωτήθηκε τι ήταν εκείνο που της άρεσε περισσότερο στην δική της παιδική ηλικία με εκείνη σε άλλο σημείο του βίντεο να αποκαλύπτει:”Μου άρεσε να περνάω χρόνο έξω και αυτό με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Read More

And More